Rio – Adoptuar

Home / Rio – Adoptuar
Rio – Adoptuar

Rreth Meje

Rio është qenushi bukurosh në kërkim të familjes që do ta doja përgjithmonë, përgjithmonë, pa kushte. Vetëm 7 muajsh ai ka nevojë të mësohet duke i falur dashuri pafund, dashuri që i ka munguar prej ditës kur ka lindur. Rio ka rënë pre e dhunës së ish-pronarit të tij por fatmirësisht tani është shpëtuar.  Ju lutemi, na ndihmoni ti gjejmë familjen që meriton shikimin e syve të tij të bukur.

Kush do me adoptoj mua?

Unë jam Rio, jam rracë mikse po i bukur si drita. Jam 7 muajsh, i shëndetshëm, i vaksinuar dhe i trajtuar me antiparazitar jam gati që tju përqafoj për cdo ditë. Ma jepni këtë mundësi ju lutem, më bëni pjesë të familjës tuaj.