Elona Ocka

Home / Elona Ocka

Unë jam Elona dhe afeksionin për cdo lloj kafshe e marr marrë që prej fëmijërisë duke u rritur me qenusha, me mace, me zogj në shtëpinë tonë private. Sa më shumë koha kalonte aq mw shumë ndjeja përgjegjësi morale se unë duhet të isha pjesë aktive në kauzën e mbrojtjës së tyre. Aktualisht kam adoptuar tre qenusha endacakë që janë sot miqtë e mi më të mirë. Adoptoni kafshët shtëpiake, dashuria nuk blihet.

Socials