Keida Daja

Home / Keida Daja

Unë jam Keida dhe jam një zë i shtuar në luftën ndaj padrejtësive për kafshët endacake. Besoj thellësisht se dashuria për kafshët kultivohet që në fëmijëri dhe edukimi është baza për këtë kultivim. Unë jam një prej individëve që kam pasur fatin të ndjej dashurinë e qenushave që prej fëmijërisë për të krijuar këtë lidhje të pashmangshme që kam sot. I bëj thirrje të përzemërt të gjitha prindërve, edukojini fëmijët me dashurinë ndaj kafshëve.

Socials