Serenela Bello

Home / Serenela Bello

Unë jam Serenela dhe mund të them me bindje se dashuria ime ndaj kafshëve ka nisur që prej fëmijërisë. Duke u rritur në një shtëp privatë me prindër të dashur dhe kuptues ndaj nevojave të tyre krijova dobësi për këto qënie të pambrojtura. Dashuria dhe afeksioni ndaj tyre është shtuar cdo ditë e më shumë deri në momentin që ky grup i vogël vajzash u mblodh për të sjellë një zë dhe ndryshim real në mbrojtjen e kafshëve endacake. Të gjithë bashkë mund të sjellim ndryshimin, bashkohuni me ne.

Socials